آیا راه اندازی کسب و کار برای خانم ها مفید است؟ | بلاگ

آیا راه اندازی کسب و کار برای خانم ها مفید است؟

ساخت وبلاگ
آیا راه اندازی کسب و کار برای خانم ها مفید است؟

شغل دوم برای خانم ها آری یا نه؟

 

قطعاً نمی توانیم برای اینکه بگوییم کدام بهتراست مرز و دلایل معینی تعریف کنیم ! شاغل و خانه‌ دار بودن زنان هر کدوم ، معایب و محاسنی داره که با درایت و کاردانی آنان معایبش قابل کاهش و محاسنش ر میشود روز به‌ روز افزایش داد.

هدف ما در این مقاله بحث پیرامون این موضوع نیست (باید زمانی دیگر و جایی دیگر این موضوع رو بررسی کنیم). بلکه به این دلیل مطرحش می کنیم که بگیم دغدغه بیشتر زنان شاغل (خصوصاً اگر همسر و مادر هم باشند) با آقایان شاغل تفاوت‌ هایی دارد و خودشان، خانواده و اجتماع برایشان محدودیت‌ هایی قائل هستند.

مثلاً به آقایی که تا ساعت 11 شب سر کارهست میگویند زحمت‌ کش؛ اما عدم حضور یک خانم تا این ساعت در منزل ، ایجاد اختلالاتی در وظایف دیگرش میکند. زنان شاغل ما اگر بعد از همسر یا فرزند خودشان به منزل برسند، هجوم فشار آنان را خسته میکند ولی در مورد آقا این قضیه متفاوت  است

در بعد اجتماعی هم این قضیه حاکمه که در فرصتی دیگه به این موضوع می پردازیم. پس زنان کارمند که ساعات کاری معینی دارند و درآمد مشخص اگر نیاز باشد که درآمد بیشتری یا سرگرمی ای داشته باشند، چه کارایی باید انجام بدهند؟

در این مقاله می خواهیم راهکار های دومین شغل رو برای زنان شاغل کارمند ارائه بدیم؛ که هم پاسخگوی توقعات شخصی ، خانوادگی ، اجتماعی‌ شون باشه، و هم نیازشان به کسب درآمد بالاتر و پر کردن اوقات فراغتشان را برآورده کند. برای بسیاری از افراد هم با داشتن کسب و کارهای خانگی اهمیت زیادی در کسب و کار زنانه داشته باشد .

در این نوع از کسب و کار زنانه شما آزادی عمل و استقلال بیشتری خواهید داشت. زمانی که شما اقدام به راه اندازی کسب و کارهای خانگی می کنید، می توانید وقت بیشتری را در کنار خانواده خود صرف کنید. و به دلیل ساعات کاری انعطاف پذیر دراین نوع از کسب و کار شما احساس راحتی بیشتری خواهید کرد.

 

بنابراین در کسب و کار زنانه ،حساسیت های بسیاری وجود دارد ،اما شما میتوانید با ایجاد یک کسب و کار خانگی خوب و پردرآمد ،خیلی از حساسیت ها را کاهش دهید و بتوانید از آن،به عنوان شغل دوم درآمد خوبی داشته باشید.

 

زن کارمند کیست ؟

 

ابتدا به تعریف یک خانم کارمند می پردازیم. خانمی که در ساعات معینی از روز یا هفته به کار مشخصی برای دیگری (صاحب‌کار) می‌ پردازد. معمولاً در ازای اون مبلغی دریافت می‌ کند که نسبت به همان شغل و ساعات ، دریافتی کمتری از آقایون دارد .

نکته دوم سؤال هایی هست که در این زمینه ایجاد میشود و باید به دنبال راه‌ حل برایشان باشیم :

آیا در جامعه امروز ما تخصص و توانایی زنان از مردان کمتره ؟آیا کار در خانه برای خانم ها همیشه فراهم است ؟
آیا برای گذران زندگی در جامعه کنونی ایران ، درآمد مرد خانواده برای تمام خانواده کافیه ؟
آیا تمام مردان جامعه وظایف اقتصادی خودشون رو به‌ خوبی انجام میدن ؟
آیا مردان به‌ عنوان قطب اقتصادی خانواده ، توان برطرف کردن نیازهای خانواده رو دارن ؟
آیا اگر زنی سرپرست خانوار باشه با درآمد کارمندی اموراتش می‌گذره ؟
زنان کارمندی که سرپرست خانواده هستند، با فشارهای اقتصادی توان روحی شغل دوم رو دارن ؟
برای زنان کارمند که حقوق معلوم و معینی دارند، تورم چه جایگاهی  در برنامه‌ ریزی اقتصادی‌ شون داره ؟
اگر زنان کارمند در یک دوره خاص نیازمند شغل دیگه ای باشند چگونه می‌ توانند پروسه رسیدن به شغل موقت را طی کنند و پس از رفع نیاز، اون رو ترک کنند ؟
و سؤالات بسیار دیگری که راجع به شغل خانم ها مطرح میشه :

نکته دیگر  این هست که شغل خانم ها باید طوری باشد که اگه دارای فرزند هستند، زمان شغل دومشون با وظایف مادرانه شون تداخل نداشته باشد.
زنی که از صبح فرزندش را به مهدکودک یا به مدرسه میسپارد. در ساعات بعدازظهر، کودک یا نوجوان اون خانم به حضور وی در منزل نیاز دارند. هم از جهت رفع نیاز عاطفی و هم ایجاد آرامش و امنیت در خانه که شامل ردیف کردن شرایط امن خانه ، تهیه غذا ، آماده کردن لباس و رسیدگی به امور درسی فرزندانش هست. لذا طبق برخی شرایط، کسب و کار زنانه می‌بایست از لحاظ زمانی و بعضاً مکانی سیال بوده که بُعد اقتصادی به ابعاد روانی و عاطفی خود و فرزند (و همسرش) آسیب نزند.

نکته آخر هم آن است که علیرغم سوق جامعه به سمت مدرنیته، جایگاه زن در خانواده به حدی جدی است که حضور کمرنگ وی می‌تواند ضربات جدی به دیواره خانواده و اجتماع بزند.
هیچ مهمانی خانوادگی بدون حضور مادر خانواده خصوصاً در منزل همان خانواده جالب نخواهد بود. هیچ فرزند یا همسری تحمل غیبت طولانی‌مدت و مداوم زن خانواده را برنمی‌تابد و خانه و زندگی هرچقدر زیبا ، بدون وجود و حضور زن آن خانه، دوست‌داشتنی نیست. لذا درصورتی ‌که مجبور هستید برای مشغول شدن به شغل دیگری اقدام کنید، این مقاله را مطالعه کرده، ایده بگیرید، فکر کنید و سپس با توجه به شرایط خود بدان اقدام نمایید.

 

 

خانه ما...
ما را در سایت خانه ما دنبال می کنید

نویسنده : نت ویر بازدید : 198 تاريخ : چهارشنبه 19 مرداد 1401 ساعت: 20:44

لینک دوستان

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :